Producenter

LEVERING:

For at købe vores produkter skal du have et forhandler login. Kontakt os for yderligere info.
Ordrer på kr. 2.000,- og derover leveres frit tilsendt incl. emballage (Færøerne og Grønland undtaget). For ordrer under
kr. 2.000,- beregnes pakning og forsendelse med kr. 75,- Varer som er beregnet som volumen gods faktureres faktuel
fragt.

PRISER:

De i denne shop anførte nettopriser er excl. moms, hvor eventuelle rabatter er fratrukket. Der gives aldrig rabat på afgifter og forsendelsesomkostninger

BETALING:

Med kreditkort ved afgivelse af bestilling af varen. Efter individuel vurdering gives kredit.
Overskrides betalingsbetingelserne tilskrives der rente med 2 % pr. påbegyndt måned.
Betaling kan ske ved overførsel til bankkonto: 7030-1400670

MOMS OG AFGIFTER:

Alle priser er opgivet excl. moms og evt. afgifter som tillægges separat.

RETURNERING:

Varer tages kun retur efter forudgående aftale og med angivelse af fakturanummer og dato for leveringen. Kun nye ubrugte varer i ubeskadiget originalpakning modtages retur.
Gebyr for kreditering beregnes med et fradrag på 20% af kostprisen.

SERVICE:

Varer på hvilke der konstateres fabrikationsfejl, behandles efter de gældende regler om 24 måneders reklamationsfrist (dog maksimalt 30 mdr. fra vor leveringsdato)
Produkter der modtages i reklamationsperioden skal altid indsendes til A-S FINN JENSEN som tager stilling til om der skal ske reparation eller ombytning.
Krav om udbedring af mangler uden beregning tages kun til følge såfremt varen er behandlet med normal varsomhed og efter brugsanvisningens forskrifter.
Skader som følge af slid, overlast (f.eks. stød, slag, sand, snavs, rust, væske), fejlbetjening, uhensigtsmæssig opbevaring, forkert brug af batterier eller fremmed indgreb (reparationer, der ikke er udført på vort værksted, betragtes som fremmed indgreb) vil blive repareret efter regning. Erstatningskrav for eventuelle ødelagte billeder, film, batterier, lamper eller anden indirekte skade anerkendes ikke.

REPARATION:

Alle reparationer sendes direkte til det pågældendes fabrikats værksted. 
Indsendte reparationer skal være vedlagt tydelig fejlangivelse, samt gyldig dokumentation for købsdato i form af:
Kassebon med dato, kassestemplet købsnota eller faktura.
Håndskrevne notaer, "garantibeviser" mv. anerkendes ikke som dokumentation for købstidspunkt.
Ved reparationspris på over kr. 500,- netto gives der altid pristilbud. Ønskes der også pristilbud på reparationer under dette beløb, må dette udtrykkeligt angives ved varens indsendelse.
Ethvert pristilbud er gældende i 3 måneder. Såfremt pristilbuddet ikke accepteres inden denne frist, vil varen blive returneret.
For pristilbud som ikke accepteres beregnes et undersøgelsesgebyr på kr. 160,-
For udstyr hvor der ikke kan konstateres fejl beregnes for gennemgang og afprøvning kr. 160,-
Alle opgivne reparationspriser og gebyrer tillægges forsendelsesomkostninger.

PRISÆNDRINGER:

Alle priser i nærværende shop er vejledende og kan ændres uden varsel.

PERSONLIGE OPLYSNINGER:

Webbutikken bruger cookies, for at vores hjemmesidesystem kan genkende dig og give dig den bedste oplevelse, når du klikker rundt på vores hjemmeside. finnjensen.dk bruger desuden analysesoftware, for at kunne se tendenser i hvordan hjemmesiden bruges. En cookie er en lille tekstfil, som lagres på din computer. Når du kommer tilbage til fotoc.dk kigger systemet efter denne fil, og hvis den er der, ved systemet, at du har besøgt os før, hvad du evt. havde i kurven og kan f.eks. vise de mest relevante tilbud til dig.

Hvilke oplysninger gemmer vi om dig?
For at vi kan levere varer til dig, skal vi vide visse ting om dig: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Derudover registrerer vi dine tidligere bestillinger, og i nogle tilfælde hvis vi har haft telefonisk kontakt med dig, eller har haft forbindelse via e-mail. Alt sammen for at kunne give dig en bedre service. Mens vi har dem liggende, har kun ansatte hos A-S Finn Jensen adgang til dine oplysninger, og de ligger ikke krypteret.

Vi gemmer IKKE oplysninger om dine kreditkortnumre. Vi registrerer IKKE personfølsomme oplysninger om dig. Vi giver IKKE dine oplysninger videre til tredjemand.

Når du afgiver oplysninger til finnjensen.dk via hjemmesiden, sker dette via ukrypterede forbindelser, men når du betaler online med betalingskort, sker dette via en sikret krypteret forbindelse.

FORBEHOLD:

Vi tager forbehold for trykfejl i såvel tekst som priser.