Producenter

HOYA ND X3-400 Variabel Se fuld størrelse

HOYA ND X3-400 Variabel

NYHED - HOYA ND x3-400 variabelt filter.  
 

Flere detaljer

6 andre varer i samme kategori:

Hoya Variabel Density filter anvender to polariserende glas til at styre mængden af lys der passerer gennem filteret og ind i objektivet. På mindste effekt passerer 1/3 af lyset som er lig med 1,5 stop på blænden eller lukkerhastigheden. På maksimal effekt passerer blot 1/400 af lyset som svarer til 9 stop på blænden eller lukkertiden.

Når filteret er monteret på objektivet drejes filterets ring mellem "Min" og "Max" og styrer hermed mængden af lys ind i objektivet. Med Hoya Variabel Density filter er det muligt at lave optagelser med hurtige objektiver som f.eks. en 50mm f/1.4 i fuld sol til en meget lille dybdeskarphed,  eller bremse den lukkertid hvor lukkeren kan være åben i nogle sekunder med solskind. Dette er nok til at skabe kunstneriske udtværende billeder af bevægelse i f.eks. vand, biler, mennesker. De kreative muligheder er uendelige.


Hoya Variable Density filter anvender høj kvalitet optisk glas fra Hoya Corporation, verdens største optiske glas producent og fås i størrelserne 52 mm til 82mm.

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi at bruge et stativ når man fotograferer med lange lukkertider.